Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața unui om. Miresele își doresc să fie desăvârșite, atunci când îmbracă rochia de mireasă, și să țină în mâini un buchet de flori original, care le definește cel mai bine personalitatea. Buchetul de mireasă este un accesoriu pe care îl folosești o dată în viață, motiv pentru care acesta ar fi bine să fie ales într-un mod inteligent.

Acum poți avea buchetul tău de mireasă exact așa cum ți-l imaginezi și de care nu te vei putea despărți.

În acest sens, în ajutor îți vine internet-magazinul MoldFlowers.md, care activează în acest domeniu. Floriștii de aici au experiență profesională de peste 15 ani, și calificări obținute în Rusia, Ucraina și R. Moldova. Ei satisfac cele mai rafinate gusturi, propunând o gamă largă de buchete de mireasă exclusiviste din flori naturale proaspete și în orice combinație de culori.

Floriștii de la MoldFlowers știu cât de important este pentru o mireasă să aibă buchetul perfect. Acesta trebuie să se combine cu rochia și să aibă o anumită semnificație. Buchetul este un punct central al rochiei de mireasă, și va apărea în aproape toate pozele care ți se vor face, motiv pentru care acesta trebuie să fie ideal.

Astfel, la MoldFlowers poți opta pentru flori atât de câmp, cât și exotice: bujori, cale, orhidei, gerbera margarete, frezii, crini, crizanteme, trandafiri sau amaryllis. Specialiștii acestui magazin se vor conforma oricărui stil de nuntă pe care îl alegi, iar buchetul creat de ei va fi un deliciu vizual pentru invitații celui mai grandios eveniment din viața ta.

Floriștii țin cont de orice doleanță a clientului, astfel, le poți indica fiecare detaliu din decorul nunții tale, pentru ca buchetul tău de mireasă să fie unul de neuitat. Rolul tău este să le explici cât mai bine ce îți dorești. Spune-le care este floarea ta preferată, iar ei o vor încorpora în buchetul tău de mireasă.

Nunta este o reprezentare a personalităților mirilor, astfel, și buchetul miresei ar fi bine să fie unul destul de reprezentativ.

Buchetul pe care îl vor realiza cei de la MoldFlowers va arăta exact ca în imaginația ta, sau exact ca în poza pe care le-o vei indica, chiar și mai bine. Vei fi total impresionată și vei fi mândră să apari cu el în poze.

Invitații de la nunta ta vor veni să atingă buchetul tău de mireasă creat de MoldFlowers, pentru a se convinge că este unul natural. Acest lucru s-a întâmplat cu mai multe lucrări florale pe care le-a realizat acest magazin. Astfel, buchetul tău de mireasă va deveni una dintre atracțiile principale ale nunții.

De obicei, clienții MoldFlowers recomandă serviciile acestui magazin prietenilor lor, lucru care vorbește despre calitatea serviciilor prestate de acesta.

Prețul unui buchet de mireasă variază între 500 — 1.400 de lei. Livrarea buchetelor în Chișinău este gratuită!

De asemenea, la MoldFlowers.md puteți comanda întregul decor al nunții dvs.: butoniere, decorarea mașinilor, etc. La fel, pot fi procurate flori la bucată, buchete, compoziții florale pentru orice ocazie.

Totodată, compania MoldFlowers poate livra până la câteva mii de buchete de flori, motiv pentru care are drept clienți fideli și multe companii.

Clienții au posibilitatea să viziteze salonul MoldFlowers, pentru a vedea specialiștii în timpul lucrului, și a se convinge de calitatea înaltă a florilor utilizate.

Contacte:

Tel.: 067 207 207 (între orele 09:00-21:00)
Site: http://moldflowers.md/ro/
Skype: moldflowers.md
Viber: 067 207 207
Email: office@moldflowers.md

Program Salon:

L-V: 10:00-20:00; S: 10:00-17:00
Adresa: Chișinău, bd. Traian, 22